Liesbeth Smit

The Online Scientist

Mijn bedrijf The Online Scientist specialiseert zich in websites, infographics & animatievideo’s voor wetenschappers. En we geven workshops wetenschapscommunicatie.

Wij helpen je om je resultaten te presenteren aan wie je maar wil, zonder aan waarde of nuance in te boeten. Overtuig subsidieverstrekkers, onderwijs je studenten en informeer het publiek!

Overtuigd? Stuur me een e-mail

Op zoek naar een designer of website bouwer die meedenkt? Die wetenschap snapt en goed kan communiceren? Die aan een woord genoeg heeft en zelfstandig werkt?

Ik word enthousiast van wetenschappelijke projecten, met een positieve impact of een kritische blik. Een samenwerking met mij is altijd gebaseerd op gelijkwaardigheid.

Wil je een nieuwe website? Vul dan het huiswerk in. Dan pas kan ik aangeven of het een match is en of ik tijd heb.

[[[["field3","equal_to","Offerte nieuwe website"]],[["show_fields","field7"]],"and"],[[["field3","equal_to","Voedingswetenschap & Interviews"]],[["show_fields","field10"]],"and"],[[["field3","equal_to","E-learning project"]],[["show_fields","field9"]],"and"],[[["field3","equal_to","Advies over websites"]],[["show_fields","field11"]],"and"],[[["field3","equal_to","Wetenschapscommunicatie"]],[["show_fields","field12"]],"and"],[[["field3","contains","workshop"]],[["show_fields","field13"]],"and"]]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Waar sta ik voor?

Positieve impact

Met mijn werk wil ik de wereld iets beter achterlaten. Heeft jouw project een positieve impact op de samenleving? Is geld verdienen niet je eerste doel? Maak je geen inbreuk op de privacy? Dan werk ik graag met je samen!

Wetenschappelijke integriteit

Ik vind het belangrijk dat de informatie die verspreid wordt goed onderbouwd is. Ben je een wetenschapper die impact wil hebben? Gaat jouw project misinformatie tegen? Ik help je met het debunken en geef een kritische blik!

Oprechte samenwerking

De mooiste projecten ontstaan uit een productieve samenwerking. Ik voer niet blindelings uit, maar denk in alle stadia met je mee. Ik ben eerlijk, transparant, en sta altijd open voor feedback. Ben jij dat ook? Dan ben je mijn ideale klant!