Liesbeth Smit

The Online Scientist

Mijn bedrijf The Online Scientist specialiseert zich in websites, e-learning & designs voor wetenschappers.

Wij helpen je om je resultaten te presenteren aan wie je maar wil, zonder aan waarde of nuance in te boeten. Overtuig subsidieverstrekkers, onderwijs je studenten en informeer het publiek!

Stuur me een e-mail

Op zoek naar een designer of website bouwer die meedenkt? Die wetenschap snapt en goed kan communiceren? Die aan een woord genoeg heeft en zelfstandig werkt? Dan ben je bij mij aan het juiste adres!

Ik wordt enthousiast van projecten over wetenschap, die een positieve impact hebben, of een kritische blik op de wereld geven. Een samenwerking met mij is altijd gebaseerd op gelijkwaardigheid.

Wil je een simpele saaie website? Dan ben je bij mij niet aan het juiste adres. Ik bouw het liefst bijzondere unieke websites.

[[[["field3","equal_to","Offerte nieuwe website"]],[["show_fields","field7"]],"and"],[[["field3","equal_to","Voedingswetenschap & Interviews"]],[["show_fields","field10"]],"and"],[[["field3","equal_to","E-learning project"]],[["show_fields","field9"]],"and"],[[["field3","equal_to","Advies over websites"]],[["show_fields","field11"]],"and"],[[["field3","equal_to","Wetenschapscommunicatie"]],[["show_fields","field12"]],"and"]]
1 Step 1

Je wilt een nieuwe website! 

Het is voor mij handig als ik meer te weten kom over je wensen voor de website, je budget en je deadline. Dan kan ik meteen kijken of het een match is en of ik binnenkort tijd heb om je website te gaan bouwen. Heb je de website-in-1-dag optie al gezien?

Vul daarom eerst de website vragenlijst in en ik neem contact met je op om jouw wensen te bespreken.

Je wilt e-learning!

Wil je meer weten over e-learning, ga dan naar www.theonlinescientist.com/e-learning/ waar je meer informatie vind over wat voor type e-learning we bouwen en de prijzen kunt bekijken. 

We bouwen alleen evidence-based (interactieve) e-learning, geen platforms voor e-learning.

Je wilt meer weten over wetenschapscommunicatie!

Wil je meer weten over wetenschapscommunicatie, websites, infographics, presentaties of e-learning voor wetenschappers en universiteiten? Ga dan naar de website van The Online Scientist, waar we ons specialiseren in wetenschap in de spotlight zetten.

Je hebt een voedingsvraag of wilt een interview!

Heb je mijn boek Eet als een Expert al gelezen? Daar staat alles in wat er is te weten over gezonde voeding.

Heb je een interview aanvraag? Stuur me dan alvast je vragen door, zodat ik die van tevoren kan doorlezen. Ik wil ook het definitieve interview doorlezen en kunnen controleren op fouten.

Je wilt advies!

Wil je gratis advies over jouw website? Al mijn tips over hosting, onderhoud en WordPress kun je vinden in mijn blog met website tips

Voor ander persoonlijk advies, stuur me een e-mail en ik kan kijken of ik wat voor je kan betekenen. (Ik verzorg geen onderhoud of aanpassingen aan websites die ik niet zelf heb gebouwd.)

keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Waar sta ik voor?

Positieve impact

Met mijn werk wil ik de wereld iets beter achterlaten. Heeft jouw project een positieve impact op de samenleving? Is geld verdienen niet je eerste doel? Maak je geen inbreuk op de privacy? Dan werk ik graag met je samen!

Wetenschappelijke integriteit

Ik vind het belangrijk dat de informatie die verspreid wordt goed onderbouwd is. Ben je een wetenschapper die impact wil hebben? Gaat jouw project misinformatie tegen? Ik help je met het debunken en geef een kritische blik!

Oprechte samenwerking

De mooiste projecten ontstaan uit een productieve samenwerking. Ik voer niet blindelings uit, maar denk in alle stadia met je mee. Ik ben eerlijk, transparant, en sta altijd open voor feedback. Ben jij dat ook? Dan ben je mijn ideale klant!