Liesbeth Smit

  • info@liesbethsmit.com

  • 06-54651346 (e-mail is fijner)

  • KVK: 55157912

The Online Scientist

Ben je een wetenschapper die impact wil maken? Kijk dan eens bij mijn bedrijf The Online Scientist. Samen met Stephan van Duin geef ik workshops wetenschapscommunicatie.

Ook voor creatieve campagnes, infographics, animatievideo’s en websites over jouw onderzoek ben je hier aan het juiste adres. Of ga direct naar de aanvraagformulieren:

Overtuigd? Stuur me een e-mail

Ben jij op zoek naar een designer of websitebouwer die meedenkt? Die wetenschap snapt en goed kan communiceren? Die aan een woord genoeg heeft en zelfstandig werkt?

Vul dan het contactformulier in zodat ik kan kijken of jouw project een goede match is. Ik maak graag tijd vrij voor wetenschappers en wereldverbeteraars!

Wil je een nieuwe website? Vul dan het huiswerk in. Dan pas kan ik aangeven of het een match is en of ik tijd heb.

[[[["field3","contains","Webdesign"]],[["show_fields","field7"]],"and"],[[["field3","contains","Voedingswetenschap"]],[["show_fields","field10"]],"and"],[[["field3","contains","Advies"]],[["show_fields","field11"]],"and"],[[["field3","contains","Wetenschapscommunicatie"]],[["show_fields","field13"]],"and"]]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Waar sta ik voor?

Positieve impact

Met mijn werk wil ik de wereld beter achterlaten. Heeft jouw project een positieve impact op de samenleving, strijd je tegen misinformatie, of ben jij voor meer inclusie en diversiteit? Dan werk ik graag met je samen!

Wetenschappelijke integriteit

Ik vind het belangrijk dat de informatie die verspreid wordt goed onderbouwd is. Daarom werk ik het liefst met wetenschappers en kritische ondernemers (en werk ik het liefst niet aan commerciële klussen).

Oprechte samenwerking

De mooiste projecten ontstaan uit een gelijkwaardige samenwerking. Ik voer niet blindelings uit, maar denk in alle stadia met je mee. Ik ben eerlijk, transparant, en kritisch. En ik sta altijd open voor feedback.