Design portfolio

Naast websites ontwikkel ik ook logo’s, huisstijlen, animaties, infographic en ontwerp ik folders, posters, en brochures.

Zit er iets bij wat je aanspreekt voor je eigen website of project? Neem dan contact met me op!

Stuur een email

Of het nu complexe infographics zijn, eenvoudige flyers, opmaak van wetenschappelijke rapporten of een visitekaartje voor een startende freelancer, ik help je om jouw expertise om te zetten in mooie en gebruiksvriendelijke materialen.

Infographics

Met een infographic kun je een wetenschappelijk rapport samenvatten tot de kern. Je laat in een keer zien wat de belangrijkste resultaten zijn. Niemand die meer een rapport van 200 pagina’s moet lezen om te snappen wat jij wilt overbrengen.

Zie hier bijvoorbeeld de infographics voor het boek van Bureau Wibaut, het rapport van Cephir, en de patienteninformatie van Longkankernetwerk.

Door het stellen van de juiste vragen heeft Liesbeth ons enorm geholpen om onze doelstellingen scherper te krijgen. Onderzoekers en beleidsmakers spreken niet altijd dezelfde taal maar met deze tool zetten we zeker een stap in de goede richting! We hebben er dan ook veel complimenten op gekregen, zowel vanuit de gemeenten die wij bedienen als vanuit ons eigen MT.

Ester de Jonge, GGD

Opmaak van rapporten en flyers

Rapporten en flyers zijn maar saai zonder visuals. Wanneer ik ze ontwerp zorg ik er altijd voor dat design voorop staat, en het ontwerp aansluit bij de boodschap en de doelgroep. Met een goed design kun je meer impact bereiken met jouw expertise.

Voor CEPHIR, de academische werkplaats Publieke Gezondheid in Rotterdam, ontwierp ik bijvoorbeeld een infographic die hun onderzoek naar de voedselomgeving samenvatte. Hiermee werd een wethouder overtuigd dat ze dit in de regio aan moesten pakken, en kwam dit initiatief prominent in het nieuws!

Liesbeth is very professional, she knows how to communicate (scientific) research online and comes with interesting solutions. She listens to what you want and translates this to clear websites. She is a pleasure to work with, flexible and alert.

Dieuwertje Wijsmuller – CreativeCultureConsultancy

Design.

Hoe je het ook noemt, ik kan jou helpen met elk soort design. Voor online gebruik, voor print, voor grote of kleine projecten. Ik help je de juiste vorm te kiezen die past bij jouw doel.