Design portfolio

Of het nu complexe infographics zijn, eenvoudige flyers, opmaak van wetenschappelijke rapporten of een visitekaartje voor een startende freelancer, ik help je om jouw expertise om te zetten in mooie en gebruiksvriendelijke materialen.

Zit er iets bij wat je aanspreekt voor je eigen website of project? Neem dan contact met me op!

Stuur me een e-mail met je vraag!
Liesbeth Smit met designs

Infographics

Door het stellen van de juiste vragen heeft Liesbeth ons enorm geholpen om onze doelstellingen scherper te krijgen. Onderzoekers en beleidsmakers spreken niet altijd dezelfde taal maar met deze tool zetten we zeker een stap in de goede richting! We hebben er dan ook veel complimenten op gekregen, zowel vanuit de gemeenten die wij bedienen als vanuit ons eigen MT.

Ester de Jonge, GGD

Liesbeth denkt goed mee om je onderzoek toegankelijk te maken voor een breed publiek. Ze is creatief, reageert en ontwikkelt snel, en sluit aan bij bestaande ideeën en materialen. De vormgeving van de infographic past daardoor erg mooi binnen de vormgeving van een groter project.

– Sanne Rumping, Onderzoeker, Hogeschool van Amsterdam

Animeer je infographic!

Een geanimeerde infographic trekt pas echt de aandacht! Laat elementen bewegen in de infographic voor nog meer impact.

Ik ben erg blij met de infographic! De samenwerking verliep goed. Liesbeth communiceerde duidelijk en snel en had binnen een korte tijd een concept voor de infographic. Ik kreeg een overzicht van meerdere versies/opties waardoor er aandacht werd besteed aan de verschillende soorten vormgeving.

– Sarah Stapel, Onderzoeker

Print design

Ik ontwerp ook folders, flyers, posters en boeken. In elke stijl, van moderne foto’s tot retro illustraties.

Liesbeth develops infographics that are spot-on and helped me with the design and structure of my presentation to make it understandable and fun for a large audience. Her creativity goes well beyond any bounds I have ever seen. Last September 2016, I won the population science award at the International Society of Hypertension in Seoul, South-Korea. Thank you Liesbeth!

Hanne van Ballegooijen, Assistant Professor

Animaties

Waarom niet een bewegende infographic ontwerpen? Dan weet je zeker dat jouw werk wordt opgemerkt!

Animated infographic design