Design portfolio

Of het nu complexe infographics zijn, storytelling websites, of animatievideo’s ik help je om jouw expertise om te zetten in mooie en gebruiksvriendelijke materialen die mensen zich blijven herinneren.

Zit er iets bij wat je aanspreekt voor je eigen website of project? Neem dan contact met me op!

Stuur me een e-mail met je vraag!
Liesbeth Smit met designs

Animatievideo’s

Wil je iets uitleggen op een leuke manier? Animatievideo’s zijn een uitkomst voor het presenteren van je onderzoek! Ik help je met een helder script, de juiste stijl en alle animaties.

Liesbeth kwam telkens met creatieve en passende oplossingen en speelde een grote rol in het creatieve proces. Ze wist ons in dat proces ook waar nodig aan de hand te nemen, door nodige vragen te stellen, of een aantal opties voor te leggen om de mogelijkheden in kaart te brengen.

– Esther Crabbendam, Bits of Freedom

Liesbeth is geweldig om mee samen te werken. Zij heeft een geweldige website gebouwd, is creatief en kritisch. Je krijgt een professionele website en huisstijl, die niet 13 in een dozijn is. Ik raad het zeker aan om met Liesbeth te werken.

– prof. mr. dr. Michel Vols. Rijksuniversiteit Groningen

Infographics

Door het stellen van de juiste vragen heeft Liesbeth ons enorm geholpen om onze doelstellingen scherper te krijgen. Onderzoekers en beleidsmakers spreken niet altijd dezelfde taal maar met deze tool zetten we zeker een stap in de goede richting! We hebben er dan ook veel complimenten op gekregen, zowel vanuit de gemeenten die wij bedienen als vanuit ons eigen MT.

Ester de Jonge, GGD

Liesbeth denkt goed mee om je onderzoek toegankelijk te maken voor een breed publiek. Ze is creatief, reageert en ontwikkelt snel, en sluit aan bij bestaande ideeën en materialen. De vormgeving van de infographic past daardoor erg mooi binnen de vormgeving van een groter project.

Sanne Rumping, Onderzoeker, Hogeschool van Amsterdam

Animeer je infographic!

Een geanimeerde infographic trekt pas echt de aandacht! Laat elementen bewegen in de infographic voor nog meer impact.

Ik ben erg blij met de infographic! De samenwerking verliep goed. Liesbeth communiceerde duidelijk en snel en had binnen een korte tijd een concept voor de infographic. Ik kreeg een overzicht van meerdere versies/opties waardoor er aandacht werd besteed aan de verschillende soorten vormgeving.

Sarah Stapel, Onderzoeker

Animated infographic design

Presentatie design

Ik schreef er een heel boek over, en geef workshops over hoe je professionele en effectieve presentaties maakt. En voor klanten ontwerp ik templates in hun eigen huisstijl. Zie hiernaast twee voorbeelden.

We collaborated with The Online Scientist for a series of presentations for an online event about a scientific innovation project. The collaboration went smoothly and Liesbeth and Stephan were very hands-on and helpful with both the design and content of the presentations. This support was welcomed both by the organisers of the event and the partners preparing the slides. The result was clear and to-the-point slides on a very scientific topic, making the presentations more impactful and their storylines connected throughout the event. We appreciated working with them in preparation for our event and are very pleased with the end result.”

Sophia Rehn, EUFIC

Print design

Ik ontwerp ook folders, flyers, posters en boeken. In elke stijl, van moderne foto’s tot retro illustraties.

Het overzichtelijk presenteren van complexe concepten of processen is een kunst waar Liesbeth in excelleert. Ze is geslaagd om bij drie van de projecten waar ik intensief bij betrokken ben, de uitkomsten van onderzoeks- en ontwikkelprocessen rond de rol van leraren op een visueel aantrekkelijke en overzichtelijke wijze te presenteren. Dat helpt heel erg om de boodschap voor het voetlicht te krijgen bij leraren en schoolleiders! Of het nu gaat om loopbaanontwikkeling van leraren of om het leiderschap van leraren. Het helpt mij om mijn activiteiten en projecten betekenisvoller te laten zijn voor de dagelijkse praktijk in scholen.

Marco Snoek, Lector Leren & Innoveren , Hogeschool van Amsterdam