Portfolio 2017-02-11T20:50:48+00:00

Portfolio

Een selectie van alle ontwerpen die ik gemaakt heb voor zelfstandigen:

  • websites & logo’s
  • mockups
  • visitekaartjes
  • video’s

Zit er iets bij wat je aanspreekt voor je eigen website of project? Neem dan contact met me op!

Neem contact op
Liesbeth Smit webdesign portfolio

Hoera voor Liesbeth! Ik wist dat ik iets nieuws wilde met mijn site, maar niet precies wat. Op basis van een kort gesprek maakte zij in no-time een nieuwe website met alles toeters en bellen die ik wilde. Ik ben erg blij dat ik het een pro als Liesbeth heb laten doen in plaats van zelf te prutsen.

Wouter Monden, Comedian

Websites voor freelancers

Een selectie van alle websites die ik heb gemaakt voor freelancers met hun eigen bedrijf. Met een eigen logo, een uniek ontwerp en snelle oplevering.

Voor alle websites die ik heb ontworpen via The Online Scientist, bekijk onze website, waar we wetenschappers helpen hun onderzoek beter te presenteren.

liesbeth-smit-portfolio-bureau-wibaut

Bureau Wibaut

Een website voor een journalistencollectief in Amsterdam. Iedere journalist wordt uitgelicht en hun gezamenlijke activiteiten zijn nu beter gepresenteerd.

Liesbeth Smit webdesign portfolio Ellen Mangnus

Ellen Mangnus

Voor Ellen maakte ik een one-page website waarmee ze als freelance journalist en ontwikkelingsfilosoof zichzelf professioneel kan profileren online en nieuwe opdrachten kan krijgen.

Liesbeth Smit webdesign portfolio AllImprov

All Improv

Met de website die ik voor All Improv bouwde kunnen ze nu gerichter subsidie verstrekken door het gebruik van een online aanvraagformulier. Ook alle ANBI informatie is makkelijk te vinden.

Liesbeth Smit website portfolio

Rory’s Amsterdam Tour

Voor Rory maakte ik een website waarop mensen zijn tours door Amsterdam kunnen boeken. Inclusief boekingskalender en nieuw logo.

Liesbeth Smit website portfolio

De Nieuwe Zone

Voor Miriam Brouwer maakte ik een website voor haar coachingbedrijf. Haar blogs zijn geintegreerd in een Mailchimp nieuwsbrief, waarmee ook haar e-book kan worden gedownload. Inclusief nieuw logo en e-book mockups.

liesbeth-website-presentation-portfolio-toekomstbeeld

Toekomstbeeld

Voor Merel Koomen maakte ik een website voor haar coachingspraktijk. Inclusief uniek ontworpen logo die gebruikt kan worden op visitekaartjes. Het is nu duidelijk welke diensten ze levert en wat haar cliënten kunnen verwachten.

liesbeth-smit-portfolio-yula

Yula Altchouler

Voor Yula maakte ik een portfolio website voor haar werk als programmamaker, inclusief afbeeldingen en logo. Een overzichtelijke site met haar volledige portfolio.

liesbeth-website-presentation-portfolio-desiree

Desiree Hoving

Voor Desiree Hoving bouwde ik een retro website voor haar journalistieke portfolio. Met mockups van al haar artikelen in kranten en magazines.

liesbeth-smit-portfolio-voedingplusadvies

Voeding plus Advies

Voor Gaby, diëtist van Voeding plus Advies bouwde ik een volledige website met intakeformulieren voor klanten.

Logo’s, visitekaartjes, posters, trouwkaartjes

Hieronder mijn ontwerpen voor websites, boeken, visitekaartjes, trouwkaartjes en meer. Voor meer ontwerpen, bekijk mijn volledige portfolio op Behance.

De samenwerking met Liesbeth vond ik erg prettig. Bovendien heeft ze een compleet pakket geleverd: Website, logo, visitekaartjes en header voor de website en Facebook. Met het resultaat ben ik erg tevreden. Liesbeth Smit staat voor kwaliteit, deskundigheid en service en ik kan haar diensten oprecht van harte aanbevelen!

– Rob van Berkel, Diëtist en auteur

E-learning modules

Urologie e-learning

Interactieve vragen

Interactieve risicoschatting

Visuele weergave

Video & Animatie

Video-portfolio-Liesbeth-Smit-voeding-en-kanker

Videotemplate voor receptenfilmpjes van Voedingenkankerinfo.nl

Voor de receptenvideo’s op www.voedingenkankerinfo.nl (waarvoor wij ook de website maakten) ontwierp ik het template.

Video-portfolio-Liesbeth-Smit-voeding-gezondheid-WUR

BSc Opleiding voeding en gezondheid

Deze animatie heb ik gemaakt voor de opleiding Voeding en Gezondheid voor op de open dag van Wageningen Universiteit. Het filmpje beschrijft de Belly Fat Study, een onderzoek dat wordt uitgevoerd op de afdeling Humane Voeding.