Webdesign portfolio

Zie hier een selectie uit de meer dan 100 websites die ik tot nu toe heb gebouwd voor ondernemers en wetenschappers. De meeste websites zijn gemaakt volgens het website-in-1dag concept.

Bekijk ook portfolio met wetenschappelijke websites van The Online Scientist.

Zit er iets bij wat je aanspreekt voor je eigen website of project? Neem dan contact met me op!

Stuur een email

Voorbeelden van websites die ik voor inspirerende mensen bouwde:

Damn, Honey

Soms sponsor ik projecten die ik belangrijk vind. Wanneer een vriendin van je een fantastische podcast over feminisme heeft bijvoorbeeld! Voor heldinnen Marie Lotte en Nydia ontwierp ik de website voor hun succesvolle boek en podcast DAMN, HONEY.

Liesbeth regelde RAZENDSNEL een fantastische website voor ons feministisch platform DAMN, HONEY die ALLES was wat we wilden (en meer). Ze luisterde goed naar onze wensen en wist onze stijl en smaak in één klap te vangen (en ze verstopte een grappige easter egg op de site🤤). Ze dacht goed met ons mee, kwam met solide suggesties, en herinnerde ons aan de dingen die we vergaten. Misschien needless to say maar we doen het toch: wij zijn ERG blij.

Korte Cursus Manipulatie

Misschien wel de leukste opdracht ooit! Voor privacyrechtenorganisatie Bits of Freedom ontwikkelde ik een volledige campagne over manipulatie door sociale media. Ik dacht mee over de teksten en concept, en ontwikkelde de stijl, website, animaties, sociale media campagne en zelfs een NPO spotje!

Fantastische campagne, een van de beste die ik in 10 jaar gezien heb. Strak design, duidelijke taal, duidelijke boodschap. Ik werk al tien jaar in dit veld en weet hoe moeilijk het is om dit soort technische onderwerpen begrijpelijk en aantrekkelijk te maken voor het grote publiek. Dit is echt fantastisch!!

Monique Simons

Monique doet onderzoek naar gamification en wilde een dynamische persoonlijke website die haar publicaties en projecten goed weergaf. Met custom infographics om haar onderzoek weer te geven bouwden we een gave website die haar beter in de spotlight zet.

Ik ben echt ontzettend blij met de website die Liesbeth voor mij heeft gebouwd. Het proces liep dankzij Liesbeth heel soepel en plezierig. Indrukwekkend hoe snel Liesbeth in onze gesprekken de kernelementen kon achterhalen voor mijn website. Haar open vragen, enthousiasme en manier van doorvragen hebben me enorm geholpen om scherp te krijgen wat ik met mijn website wil bereiken en wat er uit moet springen.

Monique Simons, Onderzoeker

Office Rescue

Ester Braat werkt al jaren om mensen te verlossen van werkstress met haar bedrijf Office Rescue. Van een drukke oude site transformeerden we de website naar een rustige plek waar al haar trainingen en gratis e-book makkelijk op de vinden waren.

Liesbeth heeft ontzettend goed geluisterd naar wat ik met de website wilde uitstralen en kwam telkens meteen in actie: hup, dat doen we meteen even. Knopen doorhakken en de juiste route kiezen doet ze in een handomdraai. Deze no-nonsense aanpak leverde direct resultaat. Ik ben zo ontzettend blij met mijn nieuwe website, het is beter geworden dan ik had durven hopen.

 Ester Braat, Office Rescue

Liesbeth Smit website portfolio

De Nieuwe Zone

Voor teamcoach en teamtrainer Miriam Brouwer maakte ik de website voor haar bedrijf. Haar blogs zijn geintegreerd in een Mailchimp nieuwsbrief, waarmee ook haar e-book kan worden gedownload. Inclusief nieuw logo en e-book mockups.

www.denieuwezone.nl

Ik was onder de indruk van Liesbeth’s geduld, creativiteit en flexibiliteit bij het bouwen van mijn nieuwe website. Ze begreep snel wat ik wilde en ze verraste me met prachtige designelementen en geweldige beelden. Ze is snel en heeft de meeste CAN-DO manier van werken die ik ooit ben tegengekomen.

Miriam Brouwer, Teamcoach

Jaap Duin

Jaap coacht CEO’s en wilde een website die zijn no-nonsens aanpak liet zien. We maakten een strakke one-page website (gebouwd in 1 dag!) met de mooie foto’s die hij aanleverde. We schaven elk jaar nog aan de website om hem te blijven verbeteren!

Boem! Liesbeth Smit werkt zooo snel, helder en flexibel. Ongekend hoe zij qua resultaat, snelheid en communicatie vele andere ontwerppartijen passeert. Van harte aanbevolen!

Jaap Duin, Psycholoog & Coach

Yogastudio Den Bosch

De dames van Bowspring Yoga waren toe aan een moderne website die hun unieke yogastudio eer aan zou doen. Ze hadden zelf al mooie foto’s gemaakt, waarop ik het design en kleurenschema heb aangepast. Ik ontwierp ook een fris logo en dacht mee over de beste indeling van de website.

www.bowspringstudio.nl

Liesbeth heeft een prachtige website gemaakt voor onze yoga/bowspring studio. Daarnaast heeft ze een nieuwe huisstijl ontwikkeld die precies aansluit bij onze Studio en onze boodschap.

Bijzonder hoe Liesbeth onze wensen qua website heeft weten vorm te geven en te vertalen. Liesbeth heeft met ons meegedacht en ons gestimuleerd om ons met deze de website echt te onderscheiden.

Petra Kool, Eigenaar de Studio Bowspring & Yoga

Margot Bevalt

Margot begon een eigen bedrijf waarbij ze zwangere vrouwen coacht. In 1 dag ontwierp ik voor haar een one-page website met een uniek design. Ze kwam zelf met goede foto’s en eigen tekeningen die ik tot een logo verwerkte. Naast het design hielp ik ook met het schrijven van goede teksten en het ontwerp van een poster en flyer.

Case studies van websites uit mijn portfolio