Ik ben echt ontzettend blij met de website (www.gamifyingurbanhealth.com) die Liesbeth voor mij heeft gebouwd. Het proces liep dankzij Liesbeth heel soepel en plezierig. Indrukwekkend hoe snel Liesbeth in onze gesprekken de kernelementen kon achterhalen voor mijn website. Haar open vragen, enthousiasme en manier van doorvragen hebben me enorm geholpen om scherp te krijgen wat ik met mijn website wil bereiken en wat er uit moet springen. Erg prettig was ook dat ze haarfijn aanvoelde wanneer ik even tijd nodig had om te werken aan de inhoud van de website en wanneer ik juist wat extra duwtjes in mijn rug nodig had om het af te ronden. Liesbeth denkt echt met alles mee, reageert heel snel op email en komt na wat ze beloofd. Dank je wel Liesbeth voor de strakke, hippe, originele en toch zakelijke website! Je hebt precies de juiste ‘look and feel’ gevonden.

– Monique Simons, Senior researcher digital (game) technologies for healthy urban living at City of Utrecht

With a large research consortium working on public health issues, communication is one of our top priorities. Liesbeth talks you through each step, with great questions and suggestions that demonstrate their rare mix of passion and professionalism, as well as her scientific knowledge and general savvy. Thanks to The Online Scientist team we now have an engaging, accessible, and polished online presence. Highly recommended!

-Sarah Melker, Research Project Manager, Maastricht University

Het laten maken van een nieuwe site was voor mij zo ongrijpbaar. Vorige ervaringen maakte me huiverig om daar tijd en geld in te steken, het was namelijk vaak een eindeloos heen en weer mailen van ideeën, teksten, opzetjes. Het idee van een nieuwe site zorgde al voor frustratie.

Maar toen kwam ik Liesbeth van The Online Scientist tegen en die maakte het hele proces direct inzichtelijk en behapbaar. Ze heeft twee hele dagen aan de site gewerkt voor een vast bedrag zodat ik niet voor verrassingen kwam te staan. Bij hoge uitzondering werkte ze deze dagen bij mij op kantoor. Doordat ik paraat stond met feedback, tekst en aanwijzingen konden we snel schakelen. Ik zag de website elk uur beter worden. Deze manier van werken was echt een verademing.

Liesbeth heeft ontzettend goed geluisterd naar wat ik met de website wilde uitstralen en kwam telkens meteen in actie: hup, dat doen we meteen even. Soms was ik nog iets aan het uitleggen, maar draaide ze haar laptop alweer om en had ze het alweer ontworpen. Liesbeth heeft de discipline en energie om uren efficiënt te typen, klikken en te creëren, ongelofelijk. Knopen doorhakken en de juiste route kiezen doet ze in een handomdraai. Deze no-nonsense aanpak leverde direct resultaat.

Ik ben zo ontzettend blij met mijn nieuwe website, het is beter geworden dan ik had durven hopen. Door onze samenwerking weet ik nu ook wat er online mogelijk is zoals het ontwikkelen van e-books en filmpjes voor e-learning cursussen. Ik vind Liesbeth een bijzondere ondernemer: ze combineert deze ongrijpbare, moderne dienst (het bouwen van een website), met een ouderwets arbeidsethos van aanpakken en doen wat je hebt beloofd.

– Ester Braat, Office Rescue

Bij het voorbereiden van mijn  afscheidsrede van Wageningen Universiteit wilde ik geen standaard college geven maar een college dat niet alleen interessant zou zijn voor collega´s maar ook voor familie en vrienden. Omdat ik eerder in samenwerking met Liesbeth Smit een aantal websites heb gemaakt en daar heel goede ervaringen mee had, heb ik met Liesbeth contact opgenomen met de vraag of zij mij wilde helpen met het maken van een glasheldere power point presentatie.

Liesbeth stelde voor om in mijn presentatie een duidelijke timeline aan te brengen en slides te maken, waarin de titel weergeeft waar het om draait en die self-explaining zijn. Dit betekende voor mij een totaal andere wijze van presenteren dan ik gewoon was te doen. We zijn het experiment aangegeaan en het resultaat was verbluffend. Zeer veel complimenten. Liesbeth is een uitstekend designer en heeft een uitgesproken mening over hoe ze een presentatie vorm wil geven maar luistert en interacteert heel goed met haar opdrachtgever. Het was een feest om met haar samen de presentatie te maken.

– Prof. Daan Kromhout

Wij van Wageningen Universiteit, afdeling Humane Voeding, houden ons al jaren bezig met het ontwikkelen van interactieve e-learning modules voor ons academisch bachelor en master onderwijs. Deze modules bevatten een breed scala aan interactieve oefeningen en animaties. Het daadwerkelijk bouwen van de modules besteden we zo nu en dan ook graag uit.

Liesbeth heeft ook enkele van onze modules gebouwd. Wij leveren dan het ‘storyboard’ aan en Liesbeth zorgt dat het een mooie module wordt, met een mooie layout en goed werkende interactieve oefeningen.

Het prettige aan de samenwerking met Liesbeth is dat zij naast gedegen kennis van webdesign ook inhoudelijke begrijpt waar de e-module over gaat, aangezien ze zelf ook een wetenschappelijke opleiding heeft gedaan op het gebied van voeding en gezondheid. Dit maakt de samenwerking erg prettig, ze voelt direct aan wat wij bedoelen en kan daardoor het design en de inhoud goed op elkaar afstemmen en ze komt met tips om door ons voorgestelde oefeningen/opdrachten/feedback te optimaliseren.

Daarnaast heeft ze voor ons een aantal inspirerende workshops georganiseerd waarin ze ons leerde hoe wij zelf ook de modules kunnen ontwikkelen en onderhouden. Kortom, een prettige en efficiënte samenwerking.

– Dr. ir. M.C. Busstra, onderwijsontwikkelaar, Wageningen Universiteit

Het slotakkoord na bijna 25 jaar hoogleraarschap Voeding en Gezondheid moest tot in de puntjes verzorgd zijn. Ik dacht met mijn ervaring in het geven van colleges, lezingen en media optredens, dat ik wel wist hoe mijn afscheidsrede eruit zou moeten zien.

Toch maar even Liesbeth Smit van de Online Scientist gevraagd om mee te kijken. Ik raakte wat geïrriteerd (wie kon mij nog wat leren), toen Liesbeth mij wees op diverse essentiële punten.

Kwam erachter wat templates, lay-out, pakkende plaatjes betekenen om je boodschap over te brengen naar een gemêleerd publiek. Liesbeth heeft mij prima geholpen. Veel complimenten gekregen van de 650 aanwezigen.

– Prof. Frans Kok

Liesbeth heeft een complexe, interactieve e-learning module ontwikkeld voor onze studenten. Haar ervaring met webdesign was voor ons van grote waarde.

Zij wist zich de benodigde software in een mum van tijd eigen te maken en heeft de blueprint van de module omgezet in een interactieve module met een aantrekkelijk en overzichtelijk design en een hoge gebruiksvriendelijkheid.

Liesbeth werkt snel, denkt actief mee en vindt voor elk probleem wel een oplossing. Haar enthousiasme en inzet hebben geleid tot een zeer fijne samenwerking en een e-learning module die bij studenten zeer goed in de smaak is gevallen!

– Sjoukje Woudt, MSc onderwijsontwikkelaar, Wageningen Universiteit

Liesbeth is very professional, she knows how to communicate (scientific) research online and comes with interesting solutions. She listens to what you want and translates this to clear websites. She is a pleasure to work with, flexible and alert. Would recommend her and the Online Scientist to everybody!

Dieuwertje Wijsmuller – CreativeCultureConsultancy

Liesbeth is a real pleasure to work with! She is a warm and creative professional who wants to make science attractive for every scientist. She helped me with several grant proposals and presentations. She develops infographics that are spot-on and helped me with the design and structure of my presentation to make it understandable and fun for a large audience. Her creativity goes well beyond any bounds I have ever seen. Last September 2016, I won the population science award at the International Society of Hypertension in Seoul, South-Korea. Thank you Liesbeth!

Hanne van Ballegooijen, Assistant Professor bij VUmc

Liesbeth heeft een prachtige website voor mijn bedrijf ontworpen: www.ellisvyth.nl. Ze heeft me niet alleen geholpen met de ontwikkeling van de website, maar ook met het helder maken van wat mijn bedrijf te bieden heeft. Kleuren, visualisatie, teksten: alles klopt! Liesbeth voelde precies aan hoe ik het wilde. Zij is bevlogen, creatief, hulpvaardig en een heel fijn persoon om mee samen te werken. Bedankt Liesbeth!

Ellis Vyth, Trainer at Ellis Vyth Training

Liesbeth is a great groupclass instructor with a lot of loyal fans here at our healthclub. Very responsible and dedicated, we hope to add you to the team when you return!

Tim Buffing, Club Manager at Happy Bodies Lifestyleclubs

Liesbeth is a great fitness instructor. She continues to motivate you and is always cheerful. She adds new exercises every week to her classes. So it never gets boring. I am very glad that I took part in your lessons. Thanks for making me strong and healthy!

Danielle van Gelder, Van Gelder Trading

Liesbeth is a very talented young web designer. She calls herself “the online scientist” and rightfully so: for apart from creating e-learning solutions for scientific problems, she brings a scientific attitude to her work, but she also combines it with an innate aesthetic sense. The result is a wonderful synergy of symmetry and design.

It was a pleasure to work with her on my recently launched website – http://www.royrituparna.com/ From the beginning we were on the same page. I had very clear ideas about what I wanted, but she made it so much better in the execution of them, especially in the way she complemented text and image/video. I wanted clarity and simplicity for my website, wanting only the content to shine – she added beauty and an Indian feel to it by her choice of colour scheme and wallpaper design.

Not only did she create my digital home, she also nudged me to learn with her online tutorials, so that by the time the website went live, I could do some rudimentary editing myself.

I wish her all the best and highly recommend her to those who want to create new websites.

Rituparna Roy, Lecturer at Leiden University College, The Hague

Liesbeth not only designed my professional website www.desireehoving.nl, she also advised me how to make it customer oriented. She was pro-active in choosing a design that would suit me personally and was thinking along with my ideas at the same time. If you are looking for a smart, fast and creative person to help you and your organization with your webdesign and your hosting, you’ve found your match!

Desiree Hoving, Wetenschapsjournalist en moderator

I was impressed by Liesbeth’s patience, creativity and flexibility while building my new website. She quickly understood what I wanted visitors to feel and surprised me with beautiful design elements and great visuals. She’s quick and has the most CAN-DO way of working I have ever encountered… really. The result: www.denieuwezone.nl

Miriam Brouwer, Teamcoach, teamtrainer, gespreksleider.

Liesbeth did a great job redesigning my site, www.rorysamsterdamtour.com. I had got it up and running myself on Wix, but it looked a bit rickety (to say the least!). I hired Liesbeth to redesign it on WordPress and I’m delighted with the results. I basically just told her to “make it look fun and professional and easy to use” and she really delivered. I highly recommend Liesbeth for WordPress jobs.

Rory Brosnan, Freelance Copywriter / Tourism Entrepreneur

Liesbeth Smit created the website for our Horizon 2020 consortium TargetCaRe. In Horizon 2020, dissemination and communication to the public is of major importance, so having a good and attractive website was a priority for us. Based on our existing logo, Liesbeth created the TargetCaRe website. She managed to translate our ideas into the website and she provided useful suggestions and advice. Liesbeth has a direct and open communication style: she replies very quickly and she helps out with any website-related problem swiftly. We enjoyed working together with Liesbeth and we are happy with the result: www.targetcare.eu!

Marloes de Vries – van Melle, Research Advisor at Erasmus MC

Wageningen University and Gelderse Vallei Hospital are collaborating since 2007 to ensure optimal nutritional care for our patients. As part of this collaboration, the NutriProfiel project was initiated, which aims at improving micronutrient status by providing personal dietary advice. We wanted a website that would inform both patients and physicians about the NutriProfiel service, and would also process order requests for people that ordered a personal dietary advice. Liesbeth designed a concept version of the website which we together further refined.

We really liked working together with Liesbeth. Her background in nutrition means that she easily understands the purpose of our project, and her designer skills resulted in a very nice website. She also has the professional network to implement ‘webshop’-like features. Liesbeth is friendly and professional and also helped us to work on our website ourselves. We are very happy with ‘The Online Scientist’ and we will certainly work with Liesbeth again!

Michiel Balvers, Scientist at Gelderse Vallei Hospital & Wageningen University

Op 1 januari 2015 ben ik een bedrijf gestart om teksten over voeding en gezondheid te schrijven. Een eigen website waar ik artikelen en nieuws plaatste had ik al, maar daar was ik ontevreden over. Het had een amateuristische uitstraling. Graag wilde ik een moderne en professionele website omdat dit tegenwoordig een belangrijk visitekaartje kaartje is.

Tijdens mijn zoektocht naar iemand die dat voor een mooi bedrag zou kunnen doen stuitte ik op Liesbeth Smit. Van naam kende ik haar al, want als voedingswetenschapper is ze geen onbekende. Hoewel ze nog steeds actief is in de voedingswereld is ze van voedingswetenschapper overgestapt op het maken van (wetenschappelijke) websites. De combinatie van deze twee expertisegebieden maakte haar voor mij de ideale persoon om mijn website te bouwen!

Daar heb ik geen moment spijt van gekregen. De eerste versie van de website was in opzet al precies wat ik zocht; modern, professioneel en met een aantrekkelijke huisstijl. Nu ben ik redelijk perfectionistisch, maar dat was geen enkel probleem voor Liesbeth. Iedere vraag kon ik aan haar stellen en iedere wens kon ik kenbaar maken, net zo lang totdat ik tevreden was en geen vragen meer had. Hierbij deed ze niet klakkeloos wat ik vroeg. Ze gaf ze ook uiteenlopende adviezen over hoe ik de website het beste kon inrichten en wat ik beter niet kon doen. Dat vond ik bijzonder waardevol omdat de website er alleen maar beter door is geworden!

De samenwerking met Liesbeth vond ik erg prettig. Mailtjes werden snel beantwoord en we hebben ook een aantal keer gebeld om de website en het bewerken ervan door te nemen. Bovendien heeft ze een compleet pakket geleverd: Website, logo, visitekaartjes en header voor de website en Facebook. Met het resultaat ben ik erg tevreden. Liesbeth Smit staat voor kwaliteit, deskundigheid en service en ik kan haar diensten oprecht van harte aanbevelen!

Rob van Berkel, Diëtist en auteur

Liesbeth makes difficult things really easy. At least when it regards online. Struggling with my main message, not knowing how to prioritize messages and what kind of content is enough or good, she helped me step by step in this proces. With suggestions as a start, we discussed content, style, design, interaction and it became clear for Liesbeth what to do. Great value for money.

Harold van der Hoeven, Market Manager IoT at KPN IoT

Liesbeth created my personal website www.jorismerks.com. I am very happy with the site. I believe it represents my and my work very well and the cooperation with Liesbeth was very smooth. She displayed fast and strong understanding of my work and messaging and was able to translate that into structure and design for the site. Liesbeth was proactive in providing elegant solutions and showed great taste for design. Finally the turnaround time for creating the site was very fast.

Joris Merks-Benjaminsen, European Head of Programmes, Google Digital Academy at Google

Werken met Liesbeth Smit werd mij aangeraden door de journalisten van Bureau Wibaut, die daar hele positieve ervaringen mee hadden. Ik ben heel blij dat ik gekozen heb om mijn website door haar te laten maken. Liesbeth is professioneel, to the point, flexibel en bereid om mee te denken over handige oplossingen. Zij heeft het vermogen om de kern en inhoud van je werk te vertalen in passend design. Daarnaast werkt zij heel snel (en kon ze gelukkig ook goed omgaan met het feit dat ik zelf de deadlines soms miste).

Yula Altchouler, Cross media storytelling – Creative initiatives

Liesbeth created a design for the cover of my thesis based on my ideas. She then adjusted the design until it met all my expectations and until I was satisfied. During this process, Liesbeth came up with creative ideas which further improved the looking of the cover. The result has become even more beautiful than I had in mind!

Liesbeth works fast and can achieve almost anything you ask. As an extra service she makes the design of the cover available in order to use it in the presentation prior to the defense of my thesis. As a result my thesis is perfectly blended with my PhD defense.

Marlieke Visser, Beleidsadviseur Research, Ziekenhuis Gelderse Vallei

Ik ben zeer tevreden over mijn samenwerking met Liesbeth. Ze heeft me geholpen met het inzichtelijk maken van al mijn projecten en ervaringen. Ze stond open voor mijn eigen plannen, ideeën en veranderingen. Daardoor heb ik haar als een positieve sparringpartner ervaren die wel de touwtjes in handen hield.

Ik vind haar een kei in het vertalen van veel (abstracte ) informatie tot een mooi en duidelijke website. En is ze altijd bereid geweest om me nog verder te helpen met kleine technische problemen en veranderingen.

Iwan Dam, Theatermaker met een culinair hart

“Ik heb al meerdere keren, tot mijn volle tevredenheid, gebruik gemaakt van Liesbeth ’s diensten. Zij maakt stijlvolle & pakkende websites.

Eén van de kernkwaliteiten van Liesbeth is haar vermogen om moeilijke dingen duidelijk uit te leggen en helder te krijgen. Zij weet saaie theorie om te zetten in levendige praktijkvoorbeelden. Met de tips & trucs die zij me gaf, kon ik altijd zo aan de slag.

Bovendien is samenwerken met Liesbeth altijd een feest, door haar welgemeende enthousiasme en passie voor het leven en haar vak”.

Elske van Dijk, Winclove Probiotics

Liesbeth is an amazingly intelligent, determined, passionate, and hardworking individual. Moreover, she is one of the most amicable and congenial colleagues one could ever work with and ask for. Liesbeth is incredible in every way, and a pleasure to work with.

Eric Feigl-Ding, Assistant professor, Harvard School of Public Health