Webdesign 2017-02-11T20:50:18+00:00

Websites voor wetenschappers, diëtisten en freelancers

Naast mijn werk voor wetenschappelijk onderzoek vind ik het een uitdaging om ook kleine zelfstandigen in het spotlight te zetten met een professionele website. Voor een redelijke prijs heb je een unieke website gemaakt in WordPress, zodat je hem makkelijk zelf kunt onderhouden.

Design, inhoud en techniek zijn allemaal belangrijk, daarom doe ik dat allemaal voor je. Zo weet je zeker dat de belangrijkste content visueel mooi wordt weergegeven en het design of de laatste technische hypes het doel van je website niet overschaduwen.

Vraag een offerte aan

Liesbeth-Smit-webdesign

Ik vind Liesbeth een kei in het vertalen van veel (abstracte ) informatie tot een mooie en duidelijke website.

– Iwan Dam, acteur

Een professionele gebruiksvriendelijke website met uniek ontwerp voor…

…wetenschappers

The-Online-Scientist-wetenschappelijke-websites-presentation

Informeer de pers, rekruteer participanten voor je studie, of zorg voor een overzichtelijk honk voor je subsidiepartners.

Met The Online Scientist maken we websites speciaal voor wetenschappers. Dus ook om je onderzoeksgroep te presenteren, of voor dat nieuwe boek van de prof!

theonlinescientist.com

…diëtisten

Dietisten-websites-Liesbeth-Smit

Wil je als diëtist professioneel overkomen? Word je niet gevonden door potentiële klanten? Vind je het moeilijk om jezelf te profileren?

Speciaal voor diëtisten hebben we websites doorontwikkeld die alles bevatten wat je nodig kunt hebben voor een professionele praktijk.

Diëtistenwebsites.nl

…freelancers

Liesbeth-Smit-websites-zelfstandigen-zzp-goedkoop

Ook voor (creatieve) zelfstandigen maak ik graag websites. Zet jezelf in de spotlight met een professionele website waarmee je klanten kunt aantrekken.

Ik maak in jouw stijl een mooi ontwerp, dat we aanpassen totdat jij tevreden bent. Stuur me een email met de details van je project en we gaan meteen van start.

Prijzen & Features

3-in-1: techniek, design & inhoud

inhoud-techniek-designWaar je normaal een designer, een developer en een schrijver inhuurt, doe ik alles voor je. Ik verzorg niet alleen alle techniek van je site, maar ontwerp hem ook nog op basis van jouw inhoud en wensen. Zo voorkom je dat een ontwerper een mooie maar ongebruiksvriendelijke site maakt, of een programmeur alleen maar kijkt naar de laatste technische hoogstandjes. Een site van mij is altijd een optimale combinatie van techniek, design en tekst.

Inhoudelijk advies Zonder een duidelijk beeld van wat jouw bedrijf doet kun je geen goede website bouwen. Daarom praten we uitgebreid over jouw kwaliteiten en destilleer ik daaruit de belangrijkste punten. Op basis van die informatie kunnen we een site bouwen die je beste eigenschappen zo mooi mogelijk weergeeft.

Persoonlijk Ik luister goed naar je wensen, en zorg ervoor dat je straks met trots je website kan laten zien. Ik ben pas tevreden als jij het bent.

Bekijk mijn webdesign portfolio

Een website van Liesbeth Smit. Dat staat voor aandacht, meedenken en kordaat en zakelijk handelen. Het is een intensief proces wat je aangaat om tot een juiste site te komen die ook bij je past. Dat proces beheerst Liesbeth als geen ander. Ik ben zeer tevreden met het resultaat.

– Jair Ferwerda, Journalist en programmamaker

I was impressed by Liesbeth’s patience, creativity and flexibility while building my new website. She quickly understood what I wanted visitors to feel and surprised me with beautiful design elements and great visuals. She’s quick and has the most CAN-DO way of working I have ever encountered.

Miriam Brouwer, Facilitator, teamcoach, trainer

Liesbeth heeft in no-time een prachtige website voor me gebouwd! Dat lukte doordat ze goed aanvoelde wat ik wilde, aan één woord genoeg had en een ster is in prettige en tegelijk doelgerichte communicatie. De prijs die ze daarvoor rekent is ook nog eens bijzonder schappelijk.

Kees Versluis, Bureau Cartesius

We zijn erg te spreken over de website! Er is echt geluisterd naar onze wensen. Ook onze vragen werden goed en snel beantwoord en het hele proces verliep prettig en soepel.

Aukje Verhoeven, Promovenda afdeling Clinical and Health Psychology, Universiteit van Utrecht

Liesbeth did a great job redesigning my site. I had got it up and running myself on Wix, but it looked a bit rickety (to say the least!). I hired Liesbeth to redesign it on WordPress and I’m delighted with the results. I basically just told her to “make it look fun and professional and easy to use” and she really delivered. I highly recommend Liesbeth for WordPress jobs.

Rory Brosnan, Corporate Training - Improvisation