Webdesign2018-12-31T15:52:42+01:00

Webdesign voor freelancers

& natuurlijk ook wetenschappers

Ben je een (startende) freelancer en wil je jezelf beter online presenteren maar weet niet goed waar je moet beginnen? Ik help je niet alleen met een website en uniek design wat bij je past, maar help je ook met de strategie en marketing van jouw bedrijf.

Samen brainstormen we over het doel van de website, en maken we een tagline waaruit direct blijkt waar jij in uitblinkt. Design, inhoud en techniek zijn allemaal belangrijk, daarom doe ik dat allemaal voor je. Zo weet je zeker dat de belangrijkste content visueel mooi wordt weergegeven en het design of de laatste technische hypes het doel van je website niet overschaduwen.

Vraag nu aan!
Bekijk mijn portfolio

Indrukwekkend hoe snel Liesbeth in onze gesprekken de kernelementen kon achterhalen voor mijn website. Haar open vragen, enthousiasme en manier van doorvragen hebben me enorm geholpen om scherp te krijgen wat ik met mijn website wil bereiken en wat er uit moet springen. Ze heeft precies de juiste ‘look and feel’ gevonden.

– Monique Simons, Senior researcher digital (game) technologies

Website-in-1-dag

De snelste manier om een goede one-page website neer te zetten door een webdesigner met logo, huisstijl en iemand die meedenkt over jouw online strategie. Voor €950 ex btw heb je alles om jezelf op de kaart te zetten!

Meer over deze actie

Gebruiksvriendelijk WordPress websites met professioneel webdesign voor…

Wetenschappers

Informeer de pers, rekruteer participanten voor je studie, of zorg voor een overzichtelijk honk voor je subsidiepartners.

Met The Online Scientist maken we websites voor wetenschappers die meer impact willen hebben met hun onderzoek.

The-Online-Scientist-wetenschappelijke-websites-presentation
theonlinescientist.com

Diëtisten

Wil je als diëtist professioneel overkomen? Word je niet gevonden door potentiële klanten? Vind je het moeilijk om jezelf te profileren?

Speciaal voor diëtisten hebben we websites doorontwikkeld die alles bevatten wat je nodig kunt hebben voor een professionele praktijk.

Dietisten-websites-Liesbeth-Smit
Diëtistenwebsites.nl

Freelancers

Zet jezelf en je bedrijf in de spotlight met een professionele website waardoor je klanten precies weten waarvoor ze bij jou terecht kunnen.

Samen ontwikkelen we een website die je makkelijk zelf kan onderhouden, in een stijl die bij je past. Stuur me een e-mail en we gaan meteen van start!

Liesbeth-Smit-websites-zelfstandigen-zzp-goedkoop
Prijzen & Features

3-in-1

techniek, design & inhoud

inhoud-techniek-designWaar je normaal een designer, een developer en een schrijver inhuurt, doe ik alles voor je. Ik verzorg niet alleen alle techniek van je site, maar ontwerp hem ook nog op basis van jouw inhoud en wensen. Zo voorkom je dat een ontwerper een mooie maar ongebruiksvriendelijke site maakt, of een programmeur alleen maar kijkt naar de laatste technische hoogstandjes. Een site van mij is altijd een optimale combinatie van techniek, design en tekst.

Inhoudelijk advies Zonder een duidelijk beeld van wat jouw bedrijf doet kun je geen goede website bouwen. Daarom praten we uitgebreid over jouw kwaliteiten en destilleer ik daaruit de belangrijkste punten. Op basis van die informatie kunnen we een site bouwen die je beste eigenschappen zo mooi mogelijk weergeeft.

Persoonlijk Ik luister goed naar je wensen, en zorg ervoor dat je straks met trots je website kan laten zien. Ik ben pas tevreden als jij het bent.

Een website van Liesbeth Smit. Dat staat voor aandacht, meedenken en kordaat en zakelijk handelen. Het is een intensief proces wat je aangaat om tot een juiste site te komen die ook bij je past. Dat proces beheerst Liesbeth als geen ander. Ik ben zeer tevreden met het resultaat.

– Jair Ferwerda, Journalist en programmamaker

Mijn aanpak

  1. We beginnen met een brainstorm over wat je doel is met de website, wat je wilt uitstralen, en hoe we je het beste kunnen promoten (zie ook mijn artikelen met de vragenlijst en het huiswerk voor een nieuwe site).
  2. Je levert alle materialen aan die je hebt, bijvoorbeeld alle teksten, afbeeldingen, headshots, CV, social media links die op je website moeten komen.
  3. Zodra alles duidelijk is en we een plan hebben gemaakt begin ik met de bouw van je website. Je geeft dan feedback op het design van de website, en ik lever de site kant en klaar op.
  4. Met je eigen login kun je nu zelf je website bijhouden en updaten, of zelfs gaan bloggen.
Bekijk de prijslijst

Liesbeth heeft ontzettend goed geluisterd naar wat ik met de website wilde uitstralen en kwam telkens meteen in actie. Knopen doorhakken en de juiste route kiezen doet ze in een handomdraai.

Ester Braat, Office Rescue

Liesbeth heeft me niet alleen geholpen met de ontwikkeling van de website, maar ook met het helder maken van wat mijn bedrijf te bieden heeft. Kleuren, visualisatie, teksten: alles klopt!

Ellis Vyth , Trainer

Ik was onder de indruk van Liesbeths geduld, creativiteit en flexibiliteit bij het bouwen van mijn nieuwe website. Ze begreep snel wat ik wilde en verraste me met prachtige designelementen en geweldige beelden.

Miriam Brouwer, Teamcoach, teamtrainer, gespreksleider.

Liesbeth maakte een moderne, professionele website voor me met een aantrekkelijke huisstijl. Liesbeth Smit staat voor kwaliteit, deskundigheid en service en ik kan haar diensten oprecht van harte aanbevelen!

Rob van Berkel, Diëtist en auteur

Mijn tips voor het onderhouden en updaten van je WordPress website:

Hoe vind ik een goed hostingbedrijf voor mijn website?

Het vinden van een nieuw hostingbedrijf is erg frustrerend: online vind je goede en slechte recensies, je weet nooit precies wat een hostingbedrijf voor je doet, en je hebt misschien niet genoeg technische kennis om na te gaan of ze wel genoeg bieden voor jouw website.

Hoe onderhoud ik mijn WordPress website?

10 tips op je WordPress website bij te houden WordPress is gemakkelijk zelf bij te houden, maar dan moet je wel weten waar je op moet letten. Hier heb ik de tips opgeschreven die je [...]

10 Tips voor zelf aanpassen WordPress site

Is je website net opgeleverd inclusief opmaak en design, maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen als je zelf teksten wil aanpassen of een nieuwe pagina wilt toevoegen? De volgende 10 essentiële [...]

Hoe houd ik mijn WordPress website veilig?

Een beveiligde website zorgt voor betere privacy van je gegevens, voorkomt malware en virussen op je website of het hacken van je site. 100% veiligheid is bijna niet te garanderen, maar met de onderstaande tips kom je een heel eind.