Website in 1 dag2020-06-16T16:15:35+01:00

Website-in-1-dag

Een one-pager of landingspage met een uniek design voor starters en wetenschappers.

Wil je een professionele website van hoge kwaliteit, maar niet al te duur? Kies dan voor mijn website-in-1-dag optie. De snelste manier om een goede one-page website neer te zetten door een ervaren webdesigner. Inclusief logo, unieke huisstijl en iemand die meedenkt over jouw online strategie en teksten.

Voor €950 ex btw heb je alles om jezelf op de kaart te zetten!

Reserveer nu je plek!

Voor freelancers met een duidelijk doel

Wil je geen ellenlange teksten op je website, hoef je geen menu met meerdere pagina’s, en is je belangrijkste doel om je opdrachtgevers te imponeren? Dan is de website-in-1-dag optie wellicht wat voor jou!

 • One-pager – 1 pagina die altijd uit te breiden is als je groeit.

 • Professioneel design – inclusief logo en volledige huisstijl.

 • Schrijven van kopjes – ik denk inhoudelijk mee!

 • WordPress – dus makkelijk zelf aan te passen.

 • Advies over marketing – een echte online strategie.

 • 100% responsive – voor mobiel en tablets.

 • 14 dagen garantie – op technische problemen.

 • 1 uur extra – wanneer je bij SiteGround host.

 • Geen verrassingen – €950 ex btw is de totaalprijs!

Hoe werkt het?

We hebben in één dag mijn site gemaakt en ik ben erg blij met resultaat. Liesbeth denkt goed met je mee (ook vanuit je doelgroep), sluit goed aan op je wensen, is direct en eerlijk met de juiste argumentatie en op een prettige manier. Liesbeth werkt snel, is to-the point en geeft verfrissende input bij het ontwikkelen van de opmaak en teksten van je website.

Jacomijn Schram, Coach

 • Website Margot Bevalt portfolio webdesign
 • Gaby Herweijer Portfolio
 • Website Eilandbaas
 • Website DAMN, HONEY
 • Website Jacomijn Schram
 • Website Ellen Mangnus
 • Website Paul Venner
 • Website Elodie van Sytzama

Boem! Liesbeth Smit werkt zooo snel, helder en flexibel. Ongekend hoe zij qua resultaat, snelheid en communicatie vele andere ontwerppartijen passeert. Van harte aanbevolen!

Jaap Duin, Psycholoog & Coach

Efficient & Professioneel

Je denkt misschien “Hoe kun je nu een goede website in 1 dag maken?”. Maar juist omdat we alletwee op scherp staan tijdens de bouwdag verlies je geen tijd aan onzinnige features, langzame (en dure) feedbackrondes, en blijf je de energie houden. Daarnaast heb ik jaren ervaring met websites en weet ik precies wat er nodig is voor een site die bij jou past.

Voorbeelden van websites-in-1-dag!

Voor alle voorbeelden bekijk mijn webdesignportfolio. Nog niet overtuigd? Lees de enorme lijst met testimonials van mijn klanten.

Alvast aan de slag

Bekijk alvast het huiswerk of mijn tips om een goede website te bouwen en doe inspiratie op over wat jij wilt met jouw website!

Echt knap hoe Liesbeth in 1 dag zo’n website tot iets heel moois kan maken en nog een vette bewegende feature toe kan voegen want er was toch nog tijd. Ook de nazorg is – zelfs bij een website voor 1 dag – heel fijn.

Veerle Corstens, Tekstschrijver

Meedenken met inhoud

Elk design begint met de inhoud. Ik denk mee met wat er op je website moet staan, de structuur, en schrijf zelfs pakkende kopjes voor je die goed zijn voor SEO. Zo sluit het design goed aan op de inhoud.

Logo + Huisstijl design

Natuurlijk krijg je ook een nieuw logo en een unieke huisstijl die bij je past. Heb je zelf al een logo, dan gebruik ik dat natuurlijk, of ik maak het wat moderner. Hoe meer materiaal je aanlevert, hoe meer tijd we over hebben voor extra features.

Modern & Up-to-date

Naast design en inhoud is het belangrijk dat je website werkt. Ik lever dan ook een goed werkende 100% responsive website op, die goed te delen is op social media, veilig is en snel (als je mijn keuze voor hostingbedrijf opvolgt).

Reserveer vandaag nog een plekje!

*Slechts 2 plekken per maand*

Ben je overtuigd? Boek dan alvast een plekje zodat ik jouw website in kan plannen. Vertel me eerst over al je wensen, en inhoud van je website door het HUISWERK in te vullen en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Vragen? E-mail [email protected]

Vul de huiswerk vragenlijst in!

Deze coaches, bedrijven, schrijvers, freelancers, wetenschappers en evenementen gingen je voor!

Liesbeth heeft mijn website gebouwd en deed dat super professioneel. Na bijna twintig jaar werken met websitebouwers kan ik vergelijken, ze is goed! Heel duidelijk geeft ze vooraf aan wat nodig is, stuurt leesvoer als je online zaken beter wilt begrijpen, en geeft feedback op teksten en sfeer en wat niet meer. De live voorbespreking is vriendelijk klantgericht en heel helder. Maar waar ze in uitblinkt is dat ze de sfeer precies aanvoelde en haar eerste versie direct in de roos was. En ze heeft iets met heldere taal, heel snel schrijft ze het juiste op. Blij dat ik haar gevonden heb!

– Elodie van Sytzama, Executive Coach