Website in 1 dag2024-01-16T15:21:28+01:00

Website-in-1-dag

Een one-pager of landingspage met een uniek design voor starters en wetenschappers.

Wil je een professionele website van hoge kwaliteit, maar niet al te duur? Kies dan voor mijn website-in-1-dag optie. De snelste manier om een goede one-page website neer te zetten door een ervaren webdesigner. Inclusief logo, unieke huisstijl en iemand die meedenkt over jouw online strategie en teksten.

Voor €1250 ex. btw heb je alles om jezelf op de kaart te zetten!

Voor freelancers met een duidelijk doel

Wil je geen ellenlange teksten op je website, hoef je geen menu met meerdere pagina’s, en is je belangrijkste doel om je opdrachtgevers te imponeren? Dan is de website-in-1-dag optie wellicht wat voor jou!

 • One-pager – 1 pagina die altijd uit te breiden is als je groeit.

 • 2 uur strategie brainstorm – Ik help je met pakkende teksten, strategie, en jezelf te profileren.

 • Professioneel design – inclusief logo en volledige huisstijl.

 • Schrijven van kopjes – ik denk inhoudelijk mee!

 • WordPress – dus makkelijk zelf aan te passen.

 • 100% responsive – voor mobiel en tablets.

 • 14 dagen garantie – op technische problemen.

 • 1 uur extra – wanneer je bij SiteGround host.

 • Geen verrassingen – €1250 ex. btw is de totaalprijs!

 • Wil je meerdere extra features zoals een uitgebreid blog, agenda, PowerPoint presentatie, visitekaartjes of een nieuwsbrief ontwerp? Dan reken ik vanaf €200 extra (en duurt het ietsje langer).

We hebben in één dag mijn site gemaakt en ik ben erg blij met resultaat. Liesbeth denkt goed met je mee (ook vanuit je doelgroep), sluit goed aan op je wensen, is direct en eerlijk met de juiste argumentatie en op een prettige manier. Liesbeth werkt snel, is to-the point en geeft verfrissende input bij het ontwikkelen van de opmaak en teksten van je website.

– Jacomijn Schram, Coach

Razend enthousiast over het product “Website in 1 dag”!

Liesbeth neemt uitgebreid de tijd om voor te bespreken wat er op de bouwdag gedaan gaat worden. Goed voorwerk is het halve werk. Gedurende de bouwdag belde Liesbeth mij vaak op om samen te sparren en te verfijnen om tot het eindresultaat te komen.

Aan het begin van de bouwdag vroeg ze mij om één van mijn favoriete afspeellijsten toe te sturen, zodat ze zich nog beter in mijn vibes kon verplaatsen. Klasse! “It’s in the details” en dat begrijpt Liesbeth als geen ander.

Nogmaals. Duizendmaal dank.

– Wilma Oosthoek, Storyteller @wilskrachtigeverhalen

Hoe werkt het?

 • Website Margot Bevalt portfolio webdesign
 • Gaby Herweijer Portfolio
 • Website Eilandbaas
 • Website DAMN, HONEY
 • Website Jacomijn Schram
 • Website Ellen Mangnus
 • Website Paul Venner
 • Website Elodie van Sytzama

Boem! Liesbeth Smit werkt zooo snel, helder en flexibel. Ongekend hoe zij qua resultaat, snelheid en communicatie vele andere ontwerppartijen passeert. Van harte aanbevolen!

Jaap Duin, Psycholoog & Coach

Ze vertaalde mijn ideeën visueel en de website weerspiegelt mijn persoonlijkheid, stijl en boodschap. De site werkt probleemloos op alle apparaten. Ze gaf me voldoende instructies om zelfstandig met mijn website te werken. Ik vond het erg leuk om met haar samen te werken, het maakte het hele proces leuk en inspirerend.

– Bregje Kuis, Psychologist | Life Coach

Efficient & Professioneel

Je denkt misschien “Hoe kun je nu een goede website in 1 dag maken?”. Maar juist omdat we alletwee op scherp staan tijdens de bouwdag verlies je geen tijd aan onzinnige features, langzame (en dure) feedbackrondes, en blijf je de energie houden. Daarnaast heb ik jaren ervaring met websites en weet ik precies wat er nodig is voor een site die bij jou past.

Voorbeelden van websites-in-1-dag!

Voor alle voorbeelden bekijk mijn webdesignportfolio. Nog niet overtuigd? Lees de enorme lijst met testimonials van mijn klanten.

Meedenken met inhoud

Elk design begint met de inhoud. Ik denk mee met wat er op je website moet staan, de structuur, en schrijf zelfs pakkende kopjes voor je die goed zijn voor SEO. Zo sluit het design goed aan op de inhoud.

Logo + Huisstijl design

Natuurlijk krijg je ook een nieuw logo en een unieke huisstijl die bij je past. Heb je zelf al een logo, dan gebruik ik dat natuurlijk, of ik maak het wat moderner. Hoe meer materiaal je aanlevert, hoe meer tijd we over hebben voor extra features.

Modern & Up-to-date

Naast design en inhoud is het belangrijk dat je website werkt. Ik lever dan ook een goed werkende 100% responsive website op, die goed te delen is op social media, veilig is en snel (als je mijn keuze voor hostingbedrijf opvolgt).

Doe het huiswerk en kijk of je in aanmerking komt!

*Slechts 1 plek per maand*

Ben je overtuigd? Vertel me eerst over al jouw missie en de wensen voor je website door de huiswerk vragenlijst in te vullen. Dan kan ik kan kijken of jouw wensen passen binnen dit concept en of jij die bijzonder ondernemer of wetenschapper bent waar ik graag mee samenwerk. Er is meestal een wachtlijst, dus geef duidelijk aan wanneer je deadline is. Aan het begin van elke maand plan ik de bouwdagen in, het helpt als je flexibel bent.

Vragen? E-mail info@liesbethsmit.com

Nu ook een website in 2 dagen! 😉

Ik kan veel, maar niet alles. Heb je meer nodig dan een one-pager, heb je een bestaande website die je om wilt toveren of extra features nodig zoals een nieuwsbrief of agenda? Dan past dat helaas niet in de 1-dag optie. Gelukkig is er de website-in-2-dagen! Daarin kan ik meer voor je doen, is er tussen de twee dagen in ruimte voor jouw feedback, en hebben we wat meer aandacht om je website helemaal te optimaliseren. Vanaf €2.250 excl. btw.

Deze coaches, bedrijven, schrijvers, freelancers, wetenschappers en evenementen gingen je voor!

Liesbeth heeft mijn website gebouwd en deed dat super professioneel. Na bijna twintig jaar werken met websitebouwers kan ik vergelijken, ze is goed! Heel duidelijk geeft ze vooraf aan wat nodig is, stuurt leesvoer als je online zaken beter wilt begrijpen, en geeft feedback op teksten en sfeer en wat niet meer. De live voorbespreking is vriendelijk klantgericht en heel helder. Maar waar ze in uitblinkt is dat ze de sfeer precies aanvoelde en haar eerste versie direct in de roos was. En ze heeft iets met heldere taal, heel snel schrijft ze het juiste op. Blij dat ik haar gevonden heb!

– Elodie van Sytzama, Executive Coach