Mirjam Polak, personal stylist

Als je je afvraagt hoe het kan dat ik er zo hip uitzie, dan is het antwoord: omdat Mirjam mij heeft geholpen met mijn kleding! Toen ze voor zichzelf begon vroeg ze of ik haar website kon maken. Ze wilde een moderne website die haar doelgroep aansprak, en dat is gelukt! Ik bracht er ook nog wat leuke bewegende elementen in (ga met je muis over het logo).

Een website gemaakt in 1 dag!

www.mirjampolak.nl

Ik was voornemens om mijn website compleet te vernieuwen. Deze was “homemade” en voldeed absoluut niet aan de hedendaagse wensen en eisen. Ik werd wel gevonden op internet maar er rolde te weinig vragen en/of opdrachten uit. Ben na gaan denken wie er in mijn eigen netwerk mij hiermee zou kunnen helpen, en toen schoot Liesbeth ineens door mijn hoofd. Jaren geleden heb ik voor Liesbeth een mooie opdracht mogen verzorgen, en ik vond het contact toen zo ontzettend prettig. Na een intake via Zoom was het mij wel duidelijk dat Liesbeth zeer energiek en creatief is en die precies aanvoelde wat mijn wensen waren.

Het was niet alleen een doortastende meeting maar ook nog eens heel gezellig. Op deze manier van werken, die eigenlijk ook de mijne is, krijg je een soort vertrouwensband waardoor je je opener stelt en het resultaat meer bij je eigen ligt. Het resultaat werd zeer snel bereikt en ik ben dan ook meer dan zeer tevreden over het resultaat. Er staat een uitnodigende en moderne website die de eerste afspraken al hebben opgeleverd. Ik raad Liesbeth ten zeerste aan.

– Mirjam Polak