Project omschrijving

Office Rescue

Ester Braat werkt al jaren om mensen te verlossen van werkstress met haar bedrijf Office Rescue. Van een drukke oude site transformeerden we de website naar een rustige plek waar al haar trainingen en gratis e-book makkelijk op de vinden waren.

Het laten maken van een nieuwe site was voor mij zo ongrijpbaar. Vorige ervaringen maakte me huiverig om daar tijd en geld in te steken, het was namelijk vaak een eindeloos heen en weer mailen van ideeën, teksten, opzetjes. Het idee van een nieuwe site zorgde al voor frustratie.

Maar toen kwam ik Liesbeth van The Online Scientist tegen en die maakte het hele proces direct inzichtelijk en behapbaar. Ze heeft twee hele dagen aan de site gewerkt voor een vast bedrag zodat ik niet voor verrassingen kwam te staan. Bij hoge uitzondering werkte ze deze dagen bij mij op kantoor. Doordat ik paraat stond met feedback, tekst en aanwijzingen konden we snel schakelen. Ik zag de website elk uur beter worden. Deze manier van werken was echt een verademing.

Liesbeth heeft ontzettend goed geluisterd naar wat ik met de website wilde uitstralen en kwam telkens meteen in actie: hup, dat doen we meteen even. Soms was ik nog iets aan het uitleggen, maar draaide ze haar laptop alweer om en had ze het alweer ontworpen. Liesbeth heeft de discipline en energie om uren efficiënt te typen, klikken en te creëren, ongelofelijk. Knopen doorhakken en de juiste route kiezen doet ze in een handomdraai. Deze no-nonsense aanpak leverde direct resultaat.

Ik ben zo ontzettend blij met mijn nieuwe website, het is beter geworden dan ik had durven hopen. Door onze samenwerking weet ik nu ook wat er online mogelijk is zoals het ontwikkelen van e-books en filmpjes voor e-learning cursussen. Ik vind Liesbeth een bijzondere ondernemer: ze combineert deze ongrijpbare, moderne dienst (het bouwen van een website), met een ouderwets arbeidsethos van aanpakken en doen wat je hebt beloofd.

 Ester Braat, Office Rescue