Website tips2020-12-26T16:39:15+01:00

Tips om je WordPress website beter te maken

Met deze website tips maak jij je website sneller, veiliger en beter. Je leert hoe je een goed hostingbedrijf kiest, wat er op je website moet staan, hoe je je WordPress website zelf update en onderhoudt, en zelfs hoe je een goed logo uitkiest. Kom je er niet uit? Dan help ik je graag met het ontwikkelen van een website die jouw boodschap goed overbrengt.

Hoe komt een infographic tot stand?

Infographics zijn HOT! Ik maakte er een heleboel afgelopen jaar, zie mijn design portfolio. Maar je bouwt ze niet zomaar eventjes snel. Een infographic vraagt net als alle andere visualisaties (presentatie of website) om het stellen van de juiste vragen en een gestroomlijnd proces. Daarom doe ik een boekje open over ik het ontwerpen van infographics aanpak!

Wachtwoorden en 2-factor authentication: maak het jezelf gemakkelijk en veilig!

"Hier is mijn wachtwoord: Coosje82" mailde een klant me. Een zachte kreun verliet mijn mond. Dit gebeurt vaker dan je denkt. De meeste mensen in mijn omgeving hebben bij hun allereerste emailaccount een wachtwoord verzonnen in de categorie: koosnaampje+geboortejaar en gebruiken dat nu nog steeds. Denk je nu: Dat is mijn wachtwoord! Lees dan alsjeblieft verder.

WordPress handleiding

Inloggen op je WordPress website Voeg “/wp-admin”  toe aan het eind van je website URL: www.<mijnwebsite>.nl/wp-admin Log in met je gebruikersnaam en wachtwoord. Nieuwe gebruikers kun je aanmelden in het [...]