Website tips

Website tips 2018-01-28T20:11:26+00:00

Tips om je WordPress website beter te maken

Met deze website tips kun jij je website sneller, veiliger en beter maken. Leer hoe je een goed hostingbedrijf kies of hoe je je WordPress website zelf kan updaten en onderhouden en zelfs hoe je een goed logo uitkies. Kom je er zelf niet uit? Dan help ik je graag met het ontwikkelen van een website die jouw boodschap goed overbrengt.

Hoe vind ik een goed hostingbedrijf voor mijn website?

Het vinden van een nieuw hostingbedrijf is erg frustrerend: online vind je goede en slechte recensies, je weet nooit precies wat een hostingbedrijf voor je doet, en je hebt misschien niet genoeg technische kennis om na te gaan of ze wel genoeg bieden voor jouw website.

Wat is content design?

Content design is het organiseren, structureren, opmaken en ontwerpen van teksten om vanuit de inhoud een visueel aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke website of document te maken.

Wat zijn de verschillende type logo’s?

Ik wil een logo! Met deze uitspraak begint elk gesprek over logo design. Maar dit helpt een designer niet om een goed logo te ontwikkelen. Het helpt om te weten [...]

WordPress handleiding

Hier is een handleiding om vertrouwd te raken met WordPress. Bekijk de videotutorial of lees de topics over hoe je inlogt op je eigen site en een nieuws-item of PDF artikel [...]

Vragenlijst voor een nieuwe website

Welke producten of diensten levert uw bedrijf? Welke doelgroepen heeft u? Wat is uw imago en uitstraling? Wat maakt uw bedrijf beter dan andere bedrijven (USP)? Wie zijn uw concurrenten?

Hoe houd ik mijn WordPress website veilig?

Een beveiligde website zorgt voor betere privacy van je gegevens, voorkomt malware en virussen op je website of het hacken van je site. 100% veiligheid is bijna niet te garanderen, maar met de onderstaande tips kom je een heel eind.

Huiswerk voor een nieuwe website

Leg in 5 regels uit wat je bedrijf precies doet, in gemakkelijk te begrijpen taal. Waarom zijn jullie anders dan je concurrenten? Wat maakt je bedrijf uniek? (USP) Wat is het primaire doel van je website?

Hoe maak ik mijn WordPress website sneller?

Hieronder heb ik de beste tips verzameld om je website sneller te maken. Dit is een artikel voor gevorderde websitebouwers omdat je aan een aantal belangrijke files moet knutselen. Vraag je websitebouwer om dit voor je te doen.

Snelle en veilige WordPress website met plugins of .htaccess

In mijn voorgaande artikelen over snelheid en veiligheid besprak ik de .htaccess file. Dit is een klein maar belangrijk bestandje wat je kan gebruiken om je site sneller en veiliger te maken. Hieronder vind je de volledige code voor .htaccess die je in de root van je website kan uploaden.